17 Nisan 2009 Cuma

Aziz Yıldırım: Futbolcular bana ihanet etti

Son Galatasaray beraberliği ile Süper Lig'de şampiyonluk umudunu oldukça azaltan, hatta ikinci sırayı alıp Devler Ligi'ne gitme ihtimali bile neredeyse yok olan Fenerbahçe'de gözler salı günü Sivasspor'la oynanacak Fortis Türkiye Kupası'na çevrildi.
Meriç TUNCA yazıyorLig'de yarın Ankaraspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sarı-Lacivertli ekip eksik kadrosuyla bu maçtan çok kupa sınavına kilitlenirken Başkan Aziz Yıldırım'ın kupadan elenilmesi halinde futbol takımına ve özellikle son Galatasaray karşılaşmasında olay çıkartıp ceza alanların gözünün yaşına bakmayacağı belirtildi..
İşte Galatasaray maçı sonrası sukünetini koruyan ancak yönetimdeki arkadaşlarına dert yanan Aziz Yıldırım'ın sözleri:
-''Ben futbolcuları Galatasaray maçı öncesi defalarca uyardım.. O statta her seferinde ve hep bizim maçlarda ne olaylar olduğunu biliyoruz.. Gerek Roberto Carlos'un doğum günü yemeğinde, gerekse takımla birlikte Ali Sami Yen'e giderken hep şu ikazı yaptım: 'Bu maç bizim için çok önemli. Ama salı akşamı oynayacağımız kupa yarı finali de çok çok önemli.. Bu yüzden tahriklere kapılmayın. Kırmızı kart görmeyin..' Maç bitmiş.. Lugano kafa atıyor. Semih yumruk sallıyor. Volkan'ı ben görmemiştim. Daha sonra bana söylediler tribünlere haraket yapmış.. Şimdi salı günü önemli bir rakiple kupa yarı finali rövanşına çıkacağız.. En önemli oyuncular eksik. Hele hele Edu yokken Lugano'nun o kafayı atmasını içime sindiremiyorum. Bana bilerek yapmış gibi geliyor..''
Avrupa'daki ve ligdeki başarısızlığın üstüne kupayı kazanarak kötü giden sezonu başarılı sayılabilecek bir noktada kapatmayı planladıklarını belirten Yıldırım kötü bir sonuçta ise olacakları şöyle özetlemiş:
-''Ben 26 yıllık kupa rüyasını bu sezon sona erdirmeyi kafaya koydum. Ama maalesef futbolcular bana ihanet ettiler.. Lugano'da artık kesinlikle ısrarcı olmayacağız.. Giderse gitsin.. Volkan da aynı şekilde. Bıktım onun çıkarttığı olaylardan.. Eğer kupayı alamazsak Semih ve Volkan başta olmak üzere bazı futbolculara astromik cezalar keseceğiz. Ve takımda büyük temizlik yapacağız.. Bu futbolcuların en kötüsü bizden yıllık 2 milyon dolardan aşağı para almıyor.. Büyük yeminim var.. Kimsenin gözünün yaşına bakmam..''

Ayda 5.000$ Kazanmak İstermisiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder