15 Nisan 2009 Çarşamba

İzmir'de esrarengiz ölüm

İzmir'in Balçova İlçesi'nde, ev arkadaşı ile birlikte kalan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Zeynep Özge Tok, yakınları tarafından evinde ölü bulundu. Eve giderken arkadaşlarına bacaklarının ağrıdığını ve kendini yorgun hissetiğini söyleyen Tok'un vücudunda darp veya yara izi bulunmadı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Zeynep Özge Tok'u, birlikte alışverişe gitmek için öğle saatlerinde cep telefonundan arayıp konuşan annesi Makbule Tok ve dayısı Mustafa Gürel, akşam saatlerinde buluşmak için Balçova'ya gitti. Zeynep Özge Tok'u tekrar cep telefonundan arayan annesi ve dayısı yanıt alamayınca evinin yakınındaki alışveriş merkezine gitmiş olabileceğini düşünüp, bir süre de burada aradı.
Genç kızı burada bulamayan Makbule Tok ile Mustafa Gürel, Teynep Özge Tok'un aynı bölümde okuyan arkadaşı 21 yaşındaki Vasfiye Akar ile birlikte kaldıkları evine gitti. Çalmalarına rağmen kapı açılmayınca dayı Gürel, mutfak penceresinden eve girdi. Dayısı, evin yatak odasına baktığında, yeğeninin cesediyle karşılaştı. Ekiplerin yaptığı incelemede Tok'un vücudunda herhangi bir darp ya da yara izi olmadığı belirlendi. Zeynep Özge Tok'un ailesi ve askerdeki erkek arkadaşıyla bir sorunun bulunmadığı, okulunda sevilen, başarılı bir öğrenci olduğu bildirildi.
Okuluna yakın olduğu için ailesinden ayrı, ev arkadaşı Vasfiye Akar ile birlikte kaldığı belirtilen Tok'un cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Talihsiz kızın ölüm haberini alan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Ayda 5.000$ Kazanmak İstermisiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder